Extensii par

Extensii par

Stilistii nostri sunt extrem de bine pregatiti si sunt in masura sa satisfaca si cele mai exigente cerinte in materie de hair-styling.

Extensiile de par sunt o optiune din ce in ce mai des intalnita si la persoanele normale, nu doar vedetele apeleaza la aceasta alternativa pentru a-si schimba look-ul.

Folosim extensii de calitate, din par 100 % uman, manual selectionat, de profesionisti cu peste 35 de ani de experienta, furnizate de firma BALMAIN – Paris .

Extensiile de par sunt garantate pana la 6 luni timp in care vor necesita ingrijire speciala in salon, deoarece fara o intretinere corespunzatoare nu garantam aceasta durata de viata. In functie si de ritmul de crestere al parului natural, extensiile ar trebui re-aplicate cam dupa 3-4 luni, pentru a evita devenirea vizibila a lipiturii .

Extensiile adauga volum, culoare, structura si lungime parului natural .Puteti alege dintre 4 texturi diferite si 36 de nuante de culori, dar extensiile de par se pot vopsi odata cu parul dumneavoastra natural, comportandu-se identic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*


Salon Noblesse – Contact

Programul Nostru

  • Luni - Sambata:
    08:00 - 20:00
  • Duminica:
    Numai programări

Newsletter