Despre Noi

Salon Noblesse

Cine SUNTEM

Avem ambitia de a fi dedicati serviciilor pe care le oferim clientilor nostri si dorim sa incantam fiecare client , depasindu-i asteptarile .

Este de maxima importanta pentru noi ca oricine intra in salonul nostru sa se simta rasfatat si bine tratat , pentru ca tu , clientul nostru , indiferent de varsta sau sex (de ce sa nu recunoastem : din ce in ce mai multi barbati se ingrijesc de aspectul exterior ), sa te simti mai mult decat minunat si sa-ti doresti sa revii cat mai curand .

Bineinteles , suntem convinsi de necesitatea unei continue educatii si pregatiri a tuturor membrilor echipei noastre , tocmai de aceea , suntem intotdeauna deschisi la sugestii care sa ne faca sa devenim mai buni . Asadar , daca simti ca ar trebui sa adaugam sau sa imbunatatim ceva la comportamentul nostru fata de client , te rugam sa ne spui .

Te asteptam sa te convingi ca ceea ce ai citit mai sus nu sunt simple afirmatii ci sunt reguli de baza pentru noi , salonul nostru fiind la inaltime din toate punctele de vedere , atat prin calitatea serviciilor prestate cat si a produselor utilizate

SALON NOBLESSE

CELE MAI POPULARE SERVICII

COAFURĂ

Te uiti in oglinda si ti se pare ca parul arata OK. Poate totusi un plus de volum i-ar prinde bine. Ei , te ocupi tu mai tarziu si de asta. Dar totusi nu-ti aduci aminte ca zilele acestea sa fi primit complimente pentru coafura. Adevarul e ca tot culoarea asta de par o aveai si acum cateva luni. O coafura noua? N-ar fi rau, dar pana una alta iti prinzi parul cu o clama. Asa cum ai facut si ieri , si alaltaieri. Nici nu-i de mirare ca parul tau nu mai are volum.

Make-UP

Degeaba ai alergat atat pentru tinuta de petrecere, daca nu reusesti sa iti faci un machiaj pe masura. Orice trasatura de pe chipul tau are ceva de spus si de aceea trebuie sa o pui in valoare. Aici intervine machiajul profesional. Oricate articole de beauty si make-up ai citi, mana unui specialist va face diferenta. Machiajul se adapteaza in functie de trasaturile chipului cu care lucrezi. Nu exista un chip urat, ci doar un chip care nu este pus in valoare.

PEDICHIURĂ

Fara indoiala, masajul poate transforma o pedichiura obisnuita intr-o experienta nemaintalnita. Poate tocmai acesta este motivul pentru care clientele noastre revin constant. Ne referim aici nu la masajul talpilor ci la masajul de relaxare care va este oferit gratuit de catre complexul de pedichiura SPA. In timp ce va asezati picioarele intr-un mini jacuzzi special , fotoliul pe care stati, va executa masaj de relaxare pentru spate si ceafa .

COSMETICĂ

Pentru a completa imaginea perfecta de frumos, dar mai ales de tinerete, ne dorim un ten stralucitor, vrem ca ridurile sa se estompeze macar, ca ovalul fetei sa fie frumos conturat, toate acestea repede dar nu invaziv, nu peelinguri profunde care sa ne tintuiasca in casa, nu dermoabraziune, poate Botox, nu ... nu inca, dar oare nu exista ceva asemanator? Cu siguranta exista. Treci pe la noi si convinge-te cu serviciile noastre de cosmetica.

When potential customers are researching you online, they’re getting to know you by way of the content of your website. Understandably, many of them might be skeptical or hesitant to trust you right away.

Joyce W. Theus
, Tupelo, MS 38801

He slid back into his former position. “Getting up early all the time”, he thought, “it makes you stupid. You’ve got to get enough sleep. Other travelling salesmen live a life of luxury.

Marlene R. Ross
, Tupelo, MS 38801

He must have tried it a hundred times, shut his eyes so that he wouldn’t have to look at the floundering legs, and only stopped when he began to feel a mild, dull pain there that he had never felt before.

Katharina C. Lea
, Charleston,

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.

Mary T. Handley
, White River

Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar.

Margaret R. Poulin
, Nashville, TN

The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious Semikoli, but the Little Blind Text didn’t listen.

Nikki J. Cheng
, Brewster, NY 10509

Dorii să faceți o programare pentru unul dintre servicile noastre?

Navigați în pagina de programări on-line pentru a alege serviciul pe care îl doriți.

Salon Noblesse – Contact

Programul Nostru

  • Luni - Sambata:
    08:00 - 20:00
  • Duminica:
    Numai programări

Newsletter