Coafura

Coafura

Te uiti in oglinda si ti se pare ca parul arata OK. Poate totusi un plus de volum i-ar prinde bine. Ei , te ocupi tu mai tarziu si de asta. Dar totusi nu-ti aduci aminte ca zilele acestea sa fi primit complimente pentru coafura. Adevarul e ca tot culoarea asta de par o aveai si acum cateva luni. O coafura noua? N-ar fi rau, dar pana una alta iti prinzi parul cu o clama. Asa cum ai facut si ieri , si alaltaieri. Nici nu-i de mirare ca parul tau nu mai are volum. Da, dar il prinzi pentru ca tunsoarea pe care o ai nu-ti pune in valoare chipul..Si doar te-a tuns un hair-stylist renumit, iti aduci aminte si acum cat te-a costat si de fapt pentru ce-ai dat atatia bani? Doar colegei tale ii sta parul mult mai bine , si nu a fost sa se tunda la cine stie ce vip-uri.

Iti suna cunoscut ceea ce ai citit mai sus ? Macar partial? Daca da , ai un motiv sa ne vizitezi.

Nu iti este nimic familiar din ceea ce ai citit pana acum? Atunci sa incercam altfel: ti-ai dorit o anumita nuanta de par care nu ti-a reusit niciodata indiferent la ce salon ai mers ? Ai vrut o schimbare de look dar rezultatul nu a fost niciodata asa cum ai solicitat? Ai un par cret si rebel sau este degradat, uscat, fara luciu, ori se ingrasa prea repede , poate ai matreata sau poate firul este prea subtire si se rupe usor la periat sau cade atunci cand il speli? Daca nici acestea din urma nu iti suna cunoscut , inseamna ca: ori ai un par de invidiat, ori te minti singura.

Indiferent de raspuns , poti veni sa testezi si sa te convingi de calitatea produselor cu care lucram , si cu siguranta vei fi impresionata de rezultate.

Folosim doar produse profesionale , din gama WELLA JOICO si SENSCIENCE Liquid Luxury, produse exclusiviste , rezultate in urma colaborarii de exceptie dintre Joico si laboratoarele Shiseido .

Exclusiv pentru clientii salonului oferim posibilitatea achizitionarii produselor de styling , atat din gama WELLA JOICO cat si SENSCIENCE, pentru intretinerea la domiciliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*


Salon Noblesse – Contact

Programul Nostru

  • Luni - Sambata:
    08:00 - 20:00
  • Duminica:
    Numai programări

Newsletter