Pedichiura SPA

Fara indoiala, masajul poate transforma o pedichiura obisnuita intr-o experienta nemaintalnita. Poate tocmai acesta este motivul pentru care clientele noastre revin constant.

Ne referim aici nu la masajul talpilor ci la masajul de relaxare care va este oferit gratuit de catre complexul de pedichiura SPA. In timp ce va asezati picioarele intr-un mini jacuzzi special , fotoliul pe care stati , va executa masaj de relaxare pentru spate si ceafa . O experienta deosebita , pentru care veti reveni cu placere in salonul nostru.

Pedichiura SPA presupune folosirea unor produse speciale. Pentru curatare si catifelare se foloseste un gel purificator cu parfum de ceai, avocado, grapefruit. Apoi urmeaza cristalele detoxifiante ce au la baza saruri minerale, magneziu, miere, aloe vera si actioneaza pentru albirea pielii si a unghiilor.

Urmatoarea etapa este adresata ingrijirii zonelor foarte uscate si pregatirii pielii pentru exfoliere cu o crema peeling ce are la baza cristale de zahar si vitamine. Aceasta crema indeparteaza pielea aspra si celulele moarte pielea piciorului ramanand moale si catifelata.

Apoi se intervine cu o masca hidratanta ce are la baza argila, castravete, menta si este lasata sa actioneze mai multe minute, timp in care picioarele sunt invelite in prosoape .

Masajul de final are efect total reconfortant.
Lucram cu produse profesionale din gama O.P.I. Pentru mai multe informatii despre produse , va rugam sa accesati site-ul www.opi.com

" Respecta-ti frumusetea! "

 • Facebook-SalonNoblesseIasi
 • Facebook-NoblesseBridal
 • Facebook-GiorgioCapachiniRo
 • Program de lucru:
  Luni-Sambata 08:00 - 20:00
  Duminica Inchis

  Orice programare pentru o ora anterioara sau ulterioara programului , va fi onorata

  Pentru mirese onoram rezervari inclusiv pentru zilele de Duminica,la un tarif cu 50% mai mare, dupa o programare in prealabil si cu conditia sa fie insotite de minim 3 persoane care sa beneficieze de servicii in incinta salonului

   
  PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C.
  Blog Salon Noblesse Blog Salon Noblesse