Manichiura SPA

SPA-ul va ofera o manichiura profesionala. Noi alegem cele mai fine extracte ale naturii care stimuleaza pielea pentru a ramane tanara si sanatoasa. Rezultatele sunt nimic mai putin decat senzationale: maini tinere, fine, care arata bine.
Sistemul special de ingrijire al mainilor, asemanator celui pentru ingrijirea tenului, este bazat pe patru produse:
- crema peeling
- pudra de curatare
- ser de depigmentare pentru indepartarea petelor de varsta
- crema hidratanta.

Manichiura obisnuita se transforma intr-o adevarata experienta SPA, un rasfat cu rezultate deosebite: efectul de hidratare intensa este de lunga durata, petele de varsta incep sa dispara dupa 4-5 sedinte, pielea devine mai catifelata.

In desfasurarea celor 4 pasi se succed o serie de miresme si senzatii placute. Crema exfolianta actioneaza bland asupra pielii indepartand celulele moarte, reinprospateaza si revigoreaza datorita extractelor de portocala, lamaie verde si piersica.

Revitalizarea se realizeaza cu o pudra de curatare care indeparteaza rapid scrub-ul si petele de pe unghii. Esentele aromoterapeutice de mandarin si lamaie intensifica procesul de relaxare.
Pielea curatata si hidratata este pregatita pentru tratamentul care are efect antioxidant, de depigmentare, refacere a elasticitatii si accentuare a ritmului de refacere a celulelor. In final se intervine cu o crema hidratanta si un masaj profesional.

" Respecta-ti frumusetea! "

 • Facebook-SalonNoblesseIasi
 • Facebook-NoblesseBridal
 • Facebook-GiorgioCapachiniRo
 • Program de lucru:
  Luni-Sambata 08:00 - 20:00
  Duminica Inchis

  Orice programare pentru o ora anterioara sau ulterioara programului , va fi onorata

  Pentru mirese onoram rezervari inclusiv pentru zilele de Duminica,la un tarif cu 50% mai mare, dupa o programare in prealabil si cu conditia sa fie insotite de minim 3 persoane care sa beneficieze de servicii in incinta salonului

   
  PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C.
  Blog Salon Noblesse Blog Salon Noblesse